acrobaat circusVolkel – september 2009
Alweer voor het tiende jaar op rij trakteert BillyBird Park Hemelrijk haar bezoekers deze herfst op het allerleukste kindercircus van de hele Benelux! Het vrolijke en authentieke Circus Bavaria verzorgt van maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober maar liefst 4 voorstellingen per dag.

Voor de medewerkers van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel is het na 9 jaar inmiddels de gewoonste zaak van de wereld dat het Belgische circus in de Herfstvakantie regio Zuid in het park bivakkeert. Een week lang vormen zij samen met dit bonte gezelschap en hun dierenbende een hechte familie, en is het altijd weer jammer wanneer de karavaan huiswaarts keert. Circus Bavaria brengt niet alleen traditioneel circusvermaak met clowns, jongleurs en acrobaten, maar ook aandoenlijke dierenacts met slimme kamelen, eigenwijze paarden en andere vreemde vogels.

Hemelrijk trakteert!
Bij binnenkomst in het park ontvangen alle bezoekers een gratis ticket voor de eerstvolgende beschikbare show. Er worden vier voorstellingen per dag gegeven (11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur), een voorstelling duurt ongeveer een uur. Maar er is nog meer te beleven bij Hemelrijk in de Herfstvakantie: op maandag t/m vrijdag zijn er ook nog iedere middag spannende voorstellingen in het knusse Poppentheater van het park. Kortom, lekker spelen, circus én poppentheater… dat belooft een gezellige dag!

RESERVEREN
Toegang tot het circus en het Poppentheater is bij de entreeprijs van het park inbegrepen, maar wees er op tijd bij want vol = vol. Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren is het mogelijk om kaartjes voor het circus tot daags voor de voorstelling tegen een kleine vergoeding (€ 2,50 per stuk) te reserveren bij de Receptie van Hemelrijk. Dit heeft als belangrijk voordeel dat u zelf de door u gewenste dag en het tijdstip van de voorstelling bepaalt en altijd verzekerd bent van een plaats. Wanneer u niet reserveert, betaalt u alleen de toegangsprijs voor het park en niets extra voor het circus. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u in dat geval aan om tijdig aanwezig te zijn in het park; want traditie of niet, de combinatie van een dagje spelen in het recreatiepark met een voorstelling in de vrolijke rode circustent, is nog steeds een publiekstrekker van jewelste!

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een nieuwe familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash. Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs in oktober (Trekvogeltarief) bedraagt € 8,50 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie kunt u de infolijn: (0413) 272987 of www.billybird.nl raadplegen.