Jochem van Gelder neemt 1e exemplaar van totaal vernieuwde Taptoe in ontvangst


Taptoe.jpg7 september a.s. – basisschool L.W. Beekmanschool – Den Bosch
Wie is er niet groot geworden met het tijdschrift Taptoe? Al meer dan 90 jaar beleven kinderen van 8 tot 10 jaar avonturen met Taptoe. Tijden en kinderen veranderen en dus ook de Taptoe! Op 7 september a.s. start het nieuwe schooljaar voor de basisschoolleerlingen in de regio Zuid en op L.W. Beekmanschool in Den Bosch (de stad waar ook het blad Taptoe wordt gemaakt!) staat de kinderen een bijzondere verrassing te wachten. Jochem van Gelder zal hier namelijk het 1e exemplaar van de geheel vernieuwde Taptoe in ontvangst nemen, natuurlijk in een stijl die precies bij de nieuwe Taptoe formule past: de kinderen van de basisschool moeten Jochem verschillende aanwijzingen geven om het mysterie op te lossen.

Mysteries in Taptoe
In de vernieuwde Taptoe beleeft het Taptoe Team, dat bestaat uit vijf leden en een super-speurhond, in iedere tijdschriftuitgave een spannend mysterie. Dit verhaal is via de website www.taptoe.nl tevens als luisterverhaal te beluisteren. Kinderen moeten zelf het mysterie oplossen. In het blad verzamelen zij aanwijzingen, die hen via vragen en games op de site van Taptoe naar de onthulling van het mysterie leidt. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de verschillende mogelijkheden die de communicatieplatformen bieden en komen kinderen spelenderwijs meer te weten over geschiedenis, dieren, natuur, wetenschap, techniek en games. De kinderen van de L.W. Beekmanschool zullen Jochem persoonlijk laten zien wat er allemaal veranderd is in Taptoe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s