NDS010 Pluk van de Petteflet.jpgBen jij ook zo dol op dolfijnen, zeeleeuwen, orka’s, pinguïns of otters? Met Sea Park Tycoon kun je met al je favoriete zee(zoog)dieren spelen. Met dit uitdagende 3D spel voor Nintendo DS bouw je een zeepark voor alle zeedieren en moet je rekening houden met de behoeftes van jouw dieren. Om te zorgen dat jouw park goed bezocht wordt, is het belangrijk dat jij de leukste en beste shows geeft. Train je zeehonden, orka en dolfijnen en steel de show met de mooiste trucs die je ze hebt geleerd! Bovendien is Sea Park Tycoon geheel Nederlandstalig!

In Sea Park Tycoon leer je bovendien op een speelse manier meer over de dieren in je park. Van aandoenlijke dolfijnen, zeeleeuwen en otters, tot de majestueuze schildpadden, de imposante haaien, de slijmerige kwallen en geheimzinnige octopussen en vele tropische waterdieren, het is de bedoeling dat jij in Sea Park Tycoon alle dieren een goed huis weet te geven. Heb jij een hart voor zeedieren?

Let op: maak nu kans op een gratis exemplaar en doe mee aan de Mail & Win actie op PeuterPlace.nl!

Platform: DS
Releasedatum: 28 augustus 2009
Leeftijd: 3+
EAN:8717278829654, prijs € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com