10 september a.s. ligt het allernieuwste boekje van Woezel en Pip in de winkel, met de titel ‘Zomaar een dag…’. Het vijfde boekje bevat naast 8 nieuwe verhalen een prachtige hoorspel CD waaraan vele bekende stemmen hun medewerking hebben verleend. Zo is Babette van Veen te horen als Pip, Katja Schuurman als Buurpoes, Edwin Rutten als Wijze Varen, Willeke Alberti als Tante Peerenboom, Chantal Janzen als vertelster en Bettina Holwerda als Zonnetje.

 

De CD, verhalen en muziek zijn tot stand gekomen onder leiding van Dinand Woesthoff, die als creatief directeur en eigenaar van het merk Woezel en Pip nauw betrokken is bij de ontwikkeling van alle producten. Het hoorspel is gebaseerd op het theaterscript van de Woezel en Pip theatershow die vanaf 23 september in meer dan 100 theaters in Nederland te zien is. Lees meer…