Vanaf maandag 28 september zendt Nickelodeon een nieuw seizoen uit van de populaire tv-serie Het Huis Anubis. De vele fans hebben een lange zomer op hun favoriete serie moeten wachten, maar ze kunnen zich op gaan maken voor ongelofelijk spannende afleveringen. Spannender dan ooit tevoren!

huis-anubisDe bevriende scholieren Amber, Appie, Fabian, Jeroen, Joyce, Mick, Nienke, Noa, Patricia en hun huisbaas Victor zijn nog steeds in de ban van de zoektocht naar de Traan van Isis. Hoe zal het ze vergaan? Komt alles goed met Noa? En met Fabian? En wanneer zal de bruiloft tussen Trudie en Ibrahim plaatsvinden?

In de eerste nieuwe aflevering is te zien dat Jeroen doordraait en meteen naar de villa wil gaan om Noa te redden. Patricia kan eindelijk iets terug doen voor Ibrahim als ze hoort van hun trouwplannen en Amber weet waar ze de arts en Matthijs eerder gezien heeft en licht de club in. Fabian probeert contact te zoeken en de traan leidt Nienke naar een duistere plek…

Het Huis Anubis in theater, bioscoop en op tv
Naast de start van nieuwe afleveringen is de tweede theatershow Het Huis Anubis en de legende van het Spooktheater te zien vanaf 18 november tot en met 27 januari 2010 in Nederland en België. Vanaf 16 december is de tweede film van Het Huis Anubis en de Wraak van Arghus in de bioscopen te zien. Ook wordt op dit moment geschreven aan een nieuwe reeks tv-afleveringen. Deze staan gepland voor het voorjaar van 2010 en zullen worden uitgezonden op Nickelodeon.

Het Huis Anubis: vanaf maandag 28 september om 18.50 uur op Nickelodeon

(Herhalingen van Het Huis Anubis zijn momenteel iedere schooldag om 18.50 uur te zien op Nickelodeon)