Drie bijzonder geliefde Disney Classics in de  magische traditie van Disney met de leukste karakters en liefste dieren zijn vanaf 26 augustus verkrijgbaar als Special Edition. PeuterPlace verloot van elke titel twee gratis exemplaren!

 

Disney’s 30ste Classic  OLIVER & CO Special Edition
Beleef een magisch  avontuur, boordevol vriendschap, pret en hondsgave muziek in deze nieuwe 20th  Anniversary Special Edition, met kwispelend bonusmateriaal en opnieuw digitaal  geremasterd!

DVD Oliver & Co
Oliver, een speelse jonge kat,  leert New York kennen in deze spannende animatieklassieker die gebaseerd is op  het tijdloze verhaal Oliver Twist, van Charles Dickens.  Oliver  sluit al snel vriendschap met een stel hilarische figuren — de bastaardhond  Dodger, zijn hippe hondenvrienden zoals de zeer levendige en snelverliefde  chihuahua Tito, de goedzak Einstein, de betoverende schoonheid Rita,  en  de zeer beschaafde ‘gentleman’ Francis. Ieder dag gaan ze, aangevoerd door de  aardige slonzige zwerver Fagin op stap om zakken te rollen en inbraakjes te  plegen. Maar er gebeurt meer.
Wees als kijker op je hoede voor de grote  afperser Sykes die het rijke, maar ook af en toe eenzame meisje Jenny wil  ontvoeren. En blijf ook uit de buurt van Roscoe en Desoto, de twee  bloeddorstige en afschrikwekkende Dobermann honden. En lach om de ijdele en  verwende rijkeluishond Georgette, die zich veel te veel verbeeldt.

In dit  avontuur blijkt dat de sterken overleven door hun dromen nooit uit het oog te  verliezen. En wanneer Oliver uiteindelijk wordt geadopteerd door Jenny weet  hij dat hij een vriendin voor het leven heeft gevonden en een echt thuis.


Disney’s 26ste Classic  PETER EN DE DRAAK Special Edition
Maak je klaar voor een  magisch avontuur vol vriendschap, plezier en hartverwarmende  songs, waaronder “Candle On The Water” in 1977 genomineerd voor een Academy  Award® voor Beste Song. Met bovendien schitterend nieuw  bonusmateriaal!

DVD Peter en de Draak
Het weesjongetje Peter heeft  het helemaal gehad met zijn gemene pleegouders. Samen met zijn grootste  vriend, de ondeugende draak Elliott die onzichtbaar kan worden, besluit hij de  wijde wereld in te trekken. Het is een “Brazzle Dazzle Day” wanneer ze samen  het vissersdorpje Passamaquoddy binnendwalen. Hoewel Peter al snel dik  bevriend raakt met vuurtorenwachtster Nora en haar oude zeemansvader denken de  dorpsbewoners dat hij degene is die achter de hilarische ‘ongelukken’ zit die  maar blijven voorkomen. Maar wanneer de nare pleegouders van Peter in het dorp  verschijnen en hem mee terug willen nemen, weigert zijn nieuwe familie onder  leiding van niemand minder dan Peter’s vuurspuwende vriend, hem te laten gaan.  Zowel Peter als zijn vriendje Elliott hebben de harten van de dorpsbewoners  veroverd.Disney’s 22ste Classic  HEKSEN EN BEZEMSTELEN Special Edition
Beleef de  buitengewone animaties, betoverende muziek en de met een Academy Award®  bekroonde special effects (1971, Beste Visuele Effecten) van deze volledig  gerestaureerde en geremasterde Special Edition DVD met schitterend nieuw  bonusmateriaal.

DVD Heksen en Bezemstelen
Houd je goed vast  voor een magische en muzikale reis vol plezier. Wanneer de jonge Charlie,  Carrie en Paul tijdens de Tweede Wereldoorlog naar een klein dorpje verhuizen,  komen ze erachter dat hun gastvrouw Miss Price een aspirant-heks is! Hoewel  haar eerste pogingen om magie te creëren hilarisch uitpakken, merken de  kinderen al snel dat ze op een vliegend bed zitten. De magische koperen  beddenknop dient als ticket voor het ene fantastische avontuur na het andere.  Zo vliegen ze naar het fantastische animatie-eiland Naboombu, waar  wonderbaarlijke animatiedieren wonen. Uiteindelijk gaan ze met zijn vieren,  samen met een geestige professor, op zoek naar een oude toverspreuk die  Engeland kan redden!


 

disney-classics