Karen Damen van K3 en Antony Van der Wee van The Ditch verwachten hun eerste kindje. De zwangerschap is nu drie maanden ver en verloopt probleemloos. Karen & Antony zijn in de wolken met dit blije nieuws.

karen-damenAntony: “Uiteraard ben ik heel gelukkig, Karen wordt zonder twijfel de meest fantastische mama van de wereld en ik ga mijn best doen om de beste papa te zijn.”

Karen: “Ik probeer al 2,5 jaar aan Antony uit te leggen hoe graag ik hem zie… dit is voor mij het mooiste bewijs van mijn liefde voor hem.”

Karen en Antony zijn diep ontgoocheld over de manier waarop het nieuws gisteren uitlekte. Deze unieke kans om het mooiste nieuws uit hun leven zelf aan vrienden en familie te vertellen, krijgen ze nooit meer terug.

Het koppel wil nu in alle rust de komst van hun eerste kindje voorbereiden. Studio 100 bevestigt dat de plannen van K3 ongewijzigd blijven. Er komen dit najaar zoals gepland shows en een nieuwe K3 CD.