Voor het eten en na het plassen Handen Wassen!
Via dagelijkse handelingen zoals eten, speelgoed aanraken, iemand een hand geven of een huisdier aaien, worden heel wat bacteriën en virussen verspreid die ziekten kunnen veroorzaken zoals verkoudheid, griep, oor- of keelontsteking en diarree. Door regelmatig onze handen 20 seconden te wassen met zowel antibacteriële zeep als water, kunnen deze bacteriën en virussen eenvoudig worden tegengegaan. Toch zijn wij Nederlanders hier iets minder precies in. Uit onderzoek blijkt dat de Nederlander gemiddeld maar 7 seconden zijn handen wast, al dan niet met zeep. Zo is handen wassen niet effectief. Met het liedje Handen Wassen van Dirk Scheele wil Dettol hier op een leuke manier verandering in brengen.

In samenwerking met Dettol geeft PeuterPlace 25 handenwaspakketjes weg bestaande uit:

  • CD met het Nationale Handenwaslied (Dirk Scheele)
  • Hygiënische doekjes met antibacteriële reinigingsformule
  • 2 wasgels

Wil je kans maken op deze leuke prijs? Bekijk de prijsvraag!