Schoenenconcern vanHaren brengt, in samenwerking met Leomil NV kinderschoenen op de markt van kinderidool Dora. Vanaf begin september kunnen de kleine fans kiezen uit maar liefst zeven verschillende modellen en designs van deze heldin.

Het zijn modieuze schoenen met het speelse, avontuurlijke karakter van Dora. Door het design met kenmerkende kleuren en patches worden de schoenen helemaal omgetoverd tot echte Dora-schoenen. Een elegante en goede pasvorm, en het gebruik van duurzame materialen zorgen ervoor dat kinderen met Dora geweldige avonturen kunnen beleven. Ze geven hen meteen zin om zelf op verkenning te gaan, nu ze hun favoriete heldin steeds bij zich hebben.

dora-schoen

Dora: Leuk, leerzaam en populair
Dora is met haar vriendje Boots niet meer van de buis weg te denken. Ze is al jaren het populairste tv-karakter voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud volgens character monitor. Het succes van Dora is te danken aan de interactiviteit van de serie, het speelse maar leerzame karakter en natuurlijk de eerste kennismaking voor kinderen met de Engelse taal.