Hier woon ik is een kinderboekenserie waarvan in 2007 het eerste deel door Butterfly Works is bedacht en ontwikkeld. Hier woon ik – Marokko is het tweede deel van deze serie  over het leven van kinderen in andere landen. Een deel van de opbrengst van dit boek wordt besteed aan educatieve projecten in Marokko. 

Het verhaal van de verloren ring
Hier woon ik – Marokko is een lees- en doeboek over dit prachtige land. En over Omar en Sara. Sara komt uit Nederland. Zij gaat op vakantie bij Omar in Marokko. Samen gaan ze op zoek naar de verloren ring van nicht Samira. Op hun zoektocht leert Sara van alles over Marokko en de stad Fes.  Zie ook www.hierwoonik.com voor meer info en lesbrieven.

“Van dit soort boeken zouden er meer moeten zijn! Een luchtig leerzaam boek waarmee kinderen middels een eenvoudig verhaal kennismaken met het land Marokko en de Marokkaanse cultuur”. Lees deze recensie van ‘Hier woon ik – Marokko verder op PeuterPlace.nl!

Butterfly Works
The House of Books
ISBN 9789044317978, prijs € 12,95.
Direct bestellen bij Bol.com