Woezel en Pip, de twee allerliefste hondjes van de wereld, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst, gaan samen met hun vriendinnetje Bettina Holwerda vanaf 23 september a.s. op theatertour door meer dan 100 theaters in heel Nederland!

woezel en pip theaterWoezel en Pip, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst, komen in de unieke show tot leven door middel van handpoppen. De theatershow wordt geproduceerd door Terra / Olbe Theater die al vele successen hebben geboekt met hun Kikker voorstellingen. De verhaallijnen en muziek zijn geschreven door o.a. Dinand Woesthoff, die als creatief directeur van Dromenjager intensief betrokken is bij de ontwikkeling van alle Woezel en Pip producten.

Tijdens de show wordt het hele gezin meegenomen op een magische rondreis door de tovertuin, waarbij alle vriendjes van Woezel en Pip ook aanwezig zullen zijn De herkenbare licht educatieve Woezel en Pip thema’s die belangrijk zijn voor opgroeiende peuters en kleuters, komen in de show ruimschoots aan bod. Ook zit de show boordevol meezingliedjes, bekend van de Woezel en Pip boekjes.
Kijk voor een actuele speellijst en overige informatie op de site van Woezel en Pip.

Dromenjager wil met de theatershow een kwalitatief goede show neerzetten. De samenwerking met Theo Terra is daarom ook een bewuste keuze geweest. Theo Terra schrijft en ontwikkelt al sinds 1991 voorstellingen voor Theater Terra; een theatergroep die voorstellingen maakt speciaal voor kinderen. Zij maken bij vrijwel elke voorstelling gebruik van poppen die ruim een meter hoog zijn.

De première zal plaatsvinden op 11 oktober in theater Diligentia in Den Haag, de geboorteplaats van Woezel en Pip.