Studio 100 Presenteert de nieuwe Kabouter Plop theatershow ‘Plop en het Circus’; een vrolijke voorstelling boordevol leuke Plopliedjes, maar ook met echte circusacts. De voorstelling is vanaf 4 oktober te zien door heel Nederland.

Plop en het CircusIn de voorstelling ‘Plop en het Circus’ zijn Kabouter Plop, Kwebbel, Klus en Lui op en top gespannen omdat er een circus in het dorp is. Dan blijkt dat het circus niet doorgaat, want twee clowns van het clowntrio Plopov zijn ziek geworden. De overgebleven clown Kabouter August Plopov is radeloos, maar Plop en zijn vrienden schieten hem te hulp en willen de twee clowns wel vervangen. Omdat ze alle vier wel mee willen doen, besluit Plopov een clownwedstrijd te doen. De twee kabouters met de grappigste clownact zullen mee mogen doen met het circus.

Wil je zien hoe Plop, Kwebbel, Klus en Lui eruit zien als echte clowns? En wil je mee beslissen wie het grappigste is en dus mee mag doen met het circus? Kom dan naar ‘Plop en het Circus’; een show met alle karakters uit de populaire tv-serie en boordevol bekende Plop-liedjes.

De theatershow ‘Plop en het Circus’ is van 4 oktober tot en met 28 maart te zien in theaters door heel Nederland. De voorstelling duurt ongeveer een uur en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Voor meer informatie en een complete speellijst kunt u terecht op www.studio100.nl.