Alle fans van Het Huis Anubis opgelet! Op zaterdag 29 augustus zullen namelijk twee acteurs live te zien op de Amsterdamse Uitmarkt. Bij de stand van Studio 100 (nummer 134) op de informatiemarkt aan de Jodenbreestraat kan iedereen die middag langskomen voor een handtekening en een foto.

Zaterdagmiddag 29 augustus begint de signeersessie met de castleden van Het Huis Anubis rond 15.00 uur. Rond 16.00 zal deze weer gedaan zijn. Welke castleden precies naar Amsterdam zullen komen, blijft nog even geheim, maar sowieso zullen het twee van de zes castleden zijn uit de nieuwe Anubis theatershow ‘De Legende van het Spooktheater’ die vanaf november te zien is in de Nederlandse theaters.

legende-spooktheaterStudio 100 is op de informatiemarkt van de Amsterdamse Uitmarkt aanwezig met informatie over al haar (theater)producties voor 2009-2010. Naast de theatershow van Het Huis Anubis zijn dat ‘Plop en het Circus’, Piet Piraat – De Grote Griezelshow’, Het Studio 100 Zomerfestival en de najaarsshow van K3 waarin naast Karen en Kristel ook de nieuwe K3 zangeres voor het eerst zal optreden. Bij de informatiestand van Studio 100 worden ballonnen uitgedeeld en zijn middels prijsvragen diverse merchandisepakketten te winnen.

De Legende van het Spooktheater
In deze show komen Nienke, Fabian, Amber, Appie, Jeroen en Patricia achter de legende van het theater waar ze op dat moment een voorstelling spelen. Exact 100 jaar geleden is er hier een grote brand geweest en de legende zegt dat dit elke 100 jaar opnieuw zal gebeuren. Dat is dus vandaag! Als er allemaal spookachtige dingen gebeuren en de klok steeds harder gaat tikken, raken onze vrienden ervan overtuigd dat niemand anders dan zij de brand kunnen voorkomen. Daarvoor moeten ze echter wel eerst terug naar het verleden om daar allerlei opdrachten uit te voeren. Zal het de bewoners met behulp van het publiek in de zaal lukken om de klok op tijd stil te zetten en het theater van een nieuwe brand te redden?

De theatershow ‘Het Huis Anubis – De Legende van het Spooktheater’ is van 18 november tot en met 17 januari te zien in theaters door heel Nederland. Voor meer informatie en een complete speellijst kunt u terecht op www.studio100.nl.