Maak kans op gratis tickets voor Billy Bird Park Hemelrijk en doe mee aan de prijsvraag op PeuterPlace.nl!

Binnen en Buiten plezier voor iedereen!
Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel (gemeente Uden) voor iedereen meer dan genoeg te beleven.

Kinderen én volwassenen kunnen zich heerlijk uitleven bij Hemelrijk. In de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles om piraten en in de overdekte Kinderkermis heerst een ware kermissfeer. Wie nog tijd over heeft kan naar de Verkeersspeeltuin buiten met aangrenzend de helikopterbaan Helihaven Hemelrijk. In het knusse Poppentheater spelen zich de spannendste taferelen af. Ook kun je BillyBird, de vrolijke mascotte van Hemelrijk, in levende lijve in het park ontmoeten.

Bij mooi weer is het grote strandbad dé plek om te waterfietsen, zwemmen of lekker te zonnen. Voor de wat grotere kinderen zijn er de uitdagende attracties in de uitgestrekte Outback Valley, zoals het unieke Outback Survival touwenparcours en de supersnelle bootjesglijbaan Splash! Deze glijbaan is sinds kort voorzien van een geavanceerde camera die jouw ritje gratis op een unieke foto vastlegt. In de Outback Challenge vind je verschillende ‘speeltoestellen’ voor de oudere jeugd en volwassenen. Hier draait alles om kracht en behendigheid. Zoek je echt het toppunt van avontuur? De overweldigende klimberg Hemelaya is een indrukwekkende belevenis voor jong en oud. Klimmen, glijden, wandelen en turen, op de Hemelaya kan het allemaal.

In de exotische waterattractie Laquana kun je elkaar eindeloos nat spuiten en bepaal je zelf hoe snel je gaat. Ook is er een aparte peddelvijver met vrolijke juniorbootjes.

Nieuw in de zomer van 2009: een heuse familieachtbaan!
De eerstje ritjes zijn reeds in juli gemaakt in een fantastische familieachtbaan! Aan deze spectaculaire attractie wordt nog hard gewerkt, meer informatie hierover vind je op www.billybird.nl