Nieuwe Paddington actie van DE


Paddington koekjes of koekblik
Als onderdeel van de Paddington actie heeft Douwe Egberts samen met Stichting Lezen & Schrijven het unieke project ‘Het begint met lezen’ ontwikkeld. ‘Het begint met lezen’ is een startpakket voor medewerkers in de kinderopvang dat gericht is op leesbevordering bij kinderen. Daarnaast biedt het de medewerkers handvatten om laaggeletterdheid bij ouders en collega’s bespreekbaar te maken en aan te pakken. Zo hoopt men kinderen meer in aanraking te brengen met lezen.

Dit jaar staat de beroemde beer centraal omdat hij in 2008 zijn 50e verjaardag vierde. Vanaf maandag 10 augustus ligt een nieuwe Paddington actie in de winkels. Dit keer kan men sparen voor GRATIS Paddington koekjes of een koekblik bij aankoop van 2 zakken Douwe Egberts Senseo koffiepads. De actie loopt 2 weken en men kan terecht bij alle winkelketens die aangesloten zijn bij Superunie. Kijk voor meer informatie op www.50jaarpaddington.nl.

Op PeuterPlace.nl kun je ook kans maken op een setje van twee Paddington koekblikken! Lees hier verder…

Een Reactie op “Nieuwe Paddington actie van DE

  1. ik zou graag deze blikken van paddington willen winnen
    ze zullen niet op een plank staan maar veel gebruikt worden
    voor verschillende dingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s