Paddington koekjes of koekblik
Als onderdeel van de Paddington actie heeft Douwe Egberts samen met Stichting Lezen & Schrijven het unieke project ‘Het begint met lezen’ ontwikkeld. ‘Het begint met lezen’ is een startpakket voor medewerkers in de kinderopvang dat gericht is op leesbevordering bij kinderen. Daarnaast biedt het de medewerkers handvatten om laaggeletterdheid bij ouders en collega’s bespreekbaar te maken en aan te pakken. Zo hoopt men kinderen meer in aanraking te brengen met lezen.

Dit jaar staat de beroemde beer centraal omdat hij in 2008 zijn 50e verjaardag vierde. Vanaf maandag 10 augustus ligt een nieuwe Paddington actie in de winkels. Dit keer kan men sparen voor GRATIS Paddington koekjes of een koekblik bij aankoop van 2 zakken Douwe Egberts Senseo koffiepads. De actie loopt 2 weken en men kan terecht bij alle winkelketens die aangesloten zijn bij Superunie. Kijk voor meer informatie op www.50jaarpaddington.nl.

Op PeuterPlace.nl kun je ook kans maken op een setje van twee Paddington koekblikken! Lees hier verder…