Sprookjesboom de Musical succesvol in première


KAATSHEUVEL Op 2 augustus ging de familiemusical Sprookjesboom de Musical succesvol in première in Theater de Efteling. “Het is uniek dat we een musical presenteren in de zomer. We zijn bijzonder trots op het resultaat,” aldus Olaf Vugts, directeur Imageering van de Efteling.

Tal van Bekende Nederlanders, waaronder Mariska Bauer, Winston Post, oud-burgermeester Ed van Tijn en Emile Ratelband betraden met hun (klein)kinderen de ‘groene’ loper. Een volle zaal met honderden families genoot zichtbaar van deze vrolijke familievoorstelling.

Bekende Sprookjesbosbewoners (“BS’ers”) zoals Heks, Wolf, Roodkapje en Draak nodigden jong en oud uit tot interactie. Vol enthousiame werd er meegezongen, gestampt en gelachen.

De spelers genoten trots van een daverend applaus. Milan van Weelden, bekroond met de John Kraaijkamp Musical Award, schitterde in zijn rol als houthakker en ook de poppenspelers zetten een geweldige prestatie neer. Sprookjesboom de Musical is tot en met 6 september te zien in Theater de Efteling.

Lees verder en bekijk een teaser van de musical.

Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s