free souffriauFree Souffriau, bij het grote publiek populair als superheldin Mega Mindy, en Miguel Wiels, componist en muzikant van onder meer K3 en Peter Live, maakten gisterenavond tijdens hun optreden op de Gentse Feesten bekend dat zij hun tweede kindje verwachten. De geboorte is voorzien voor eind januari 2010.

Free en Miguel willen langs deze weg laten weten dat zij ontzettend gelukkig zijn met dit fantastische nieuws: “We kijken heel erg uit naar de komst van een zusje of broertje voor Wolf en genieten met volle teugen van deze prille zwangerschap.” Free en Miguel hopen de komst van hun tweede kindje in alle rust te kunnen voorbereiden.

Studio 100 feliciteert Free & Miguel met dit fantastische nieuws en bevestigt dat Free dit najaar zoals voorzien diverse concerten zal geven rond haar soloproject Free Souffriau zingt Ann Christy Een beetje AnNders. Voor de Mega Mindy projecten zal de planning worden aangepast.