smulfestijn-hellendoornOp woensdag 29 juli, 5 en 12 augustus zet Avonturenpark Hellendoorn haar poorten vanaf 19.00 uur gratis open voor iedereen. Dan is het tijd voor Kareltje & Jasmijns Swingend Smulfestijn.

Samen met Baba Boemba ontvangen Kareltje & Jasmijn de gasten en maken er een gezellige avond van! Er is van alles te beleven, zoals een swingende disco, een piraten vuurshow en spectaculaire optredens. Verder is er een gezellige avondmarkt opgebouwd.

In eethuis De Berghoeve is speciaal 3-gangen-menu samengesteld voor slechts € 9,95 per persoon. Het menu is vooraf te reserveren via www.avonturenpark.nl/smulfestijn

Het feestprogramma
19.00          Welkom bij Kareltje & Jasmijns Swingend Smulfestijn
19.15          Swingen, dansen en springen met Kareltje & Jasmijn en Baba Boemba
19.45          Swingende disco
20.30          Sterrenhitbingo met coole prijzen
21.10          Piraten Vuurshow
21.20          Verrassingsoptreden
21.30          Einde Zinderende Zomeravond

Parkeren en toegang is gratis voor gasten die vanaf 19.00 uur het park in gaan. Daggasten kunnen extra lang genieten van het park en hoeven tussentijds het park niet te verlaten. De 3 Geheime Torens zijn geopend, alle andere attracties blijven gesloten.

www.hellendoorn.nu