Vanaf 29 juli aanstaande presenteert Efteling Theaterproducties met trots Sprookjesboom de Musical in Theater de Efteling. De titelrollen worden vertolkt door de bekende Sprookjesbosbewoners uit de populaire televisieserie Sprookjesboom: Wolf, Roodkapje, Heks, Assepoester, Draak en hun vriendjes. In deze vrolijke interactieve familiemusical van ruim een uur beleven ze verrassende avonturen waar het publiek volop van mee kan genieten. De familiemusical is geschikt voor iedereen, ook voor de allerkleinsten.

Musical De sprookjesboomDe Sprookjesbosbewoners ontdekken een ‘echt mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. Ze zijn in rep en roer!

Roodkapje vindt hem eigenlijk wel aardig, Draak weet niet goed wat hij ermee aan moet, Klein Duimpje wil graag net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vindt het wel leuk, zo’n grote stoere man in het Sprookjesbos. En wat doet Ezel daar met die hakbijl? Als de houthakker – na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – de Sprookjesboom wil omhakken is de chaos compleet…
Daar moeten de Sprookjesbosbewonders natuurlijk een stokje voor steken. Help jij ze mee om de Sprookjesboom te redden?

Sprookjesboom de Musical is vanaf 29 juli tot en met 6 september (m.u.v. maandag en dinsdag) exclusief te zien in Theater de Efteling.

Kaarten kunnen worden gereserveerd via tel: 0900-0161 (€ 0,25 p/m), 7 dagen per week van 09.00 tot 20.00 uur en via www.sprookjesboom.com.