‘Totally Spies! De Film’ vanaf 14 oktober in de bioscoop


Voor de eerste Totally Spies film spreken Nicolette van Dam en Leco van Zadelhoff een stemrol in. Nicolette kruipt in de huid van Mandy, de bitch die de drie Totally Spies meiden dwarszit. Leco verzorgt de stem van modeontwerper Fabu. In de originele versie spreekt Karl Lagerfeld deze rol in. De dubbing start in augustus, de Nederlandse versie is vanaf 14 oktober 2009 in de bioscoop te zien.

De drie Totally Spies meiden, Clover, Sam en Alex worden door de vaste stemacteurs, Niki Romijn, Kiki Koster en Mandy Huydts ingesproken. Voor de rol van Jerry Lewis (de baas van de meiden) zal de originele stem van de eerste TV serie, Jan Nonhof, terugkomen.

Totally Spies! De FilmTotally Spies! De Film

Sam, Clover en Alex zijn nog maar net aangekomen op hun nieuwe school in Beverly Hills als ze gerecruteerd worden door WOOHP, een ultrageheime organisatie die van plan is om internationale spionnen van ze te maken. Na een heftige training worden de meiden door Jerry, de baas van WOOHP, op hun eerste missie gestuurd: het oplossen van mysterieuze verdwijningen door heel Los Angeles. De Spies hebben snel door dat de verdwijningen te maken hebben met een vreemde machine die mensen ‘fabulized’; ze worden compleet getransformeerd volgens een bizar schoonheidsideaal. Worstelend met hun leven als scholieren en hun nieuwe, geheime identiteit moeten de Spies uit zien te vinden wie er achter deze vreemde verdwijningen zit…

7 Reacties op “‘Totally Spies! De Film’ vanaf 14 oktober in de bioscoop

 1. Heej kindertjes!
  Wat leuk allemaal dat jullie ook naar de film gaan.
  Is er ook iemand naar de premiere geweest?
  Haha – ik heb de spies meiden weer eens uitgelachen met hun goedkope kleding stuffs. Veel groetjes en kusjes.
  Blijven kijken! En ook ik zal een spion worden!
  Gnehehe)

 2. Omgosh Ik ben 14 en word 15 op 13 oktober en ik ben helemaal Weg van Totally spies net als mijn vriendinnen. ik heb blond haar en kort en me vriendinnen hebben zwart en oranje, echt te grappig gewoon !! ik ga hem zeker zien !!

  Haaye !

 3. Ikzelf ben 25, een goede vriend van mij 30 en mijn man !36! en we gaan gezellig met zijn allen naar totally spies!!! Wij zijn er echt gek van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s