Ontmoet cast van Z@pp serie Amika!


Alle fans van de populaire Z@pp serie Amika opgelet! Op zaterdag 11 juli komen Merel, Olivier en Hedwig namelijk naar Nederland en jij kunt ze ontmoeten. In Utrecht, Tilburg en Eindhoven kan iedereen die dag langskomen voor een handtekening en een foto.

Cast AmikaOp Z@pp was afgelopen vrijdag de ontknoping te zien van het eerste seizoen van Amika. Vanaf woensdag 8 juli is de DVD box met daarop het hele eerste seizoen te koop. Ter promotie daarvan doet de cast op 11 juli een signeertour in Nederland. Het programma ziet er als volgt uit:

Utrecht: Free Record Shop, Roelantdreef
11.00-12.00 uur

Tilburg: Saturn, Pieter Vredeplein
13.30-14.40 uur

Eindhoven: ToysXL, Piazza
16.00-17.00 uur

Amika
In de telenovelle Amika, geproduceerd door Studio 100, zijn paarden, mysteries en ontluikende verliefdheden de sleutelwoorden. Qua populariteit nadert de serie zowel in Nederland als Vlaanderen eerdere Studio 100 successen als Het Huis Anubis en Mega Mindy. De serie Amika speelt zich af op manage De Paardenhoeve; eigendom van de steenrijke familie De la Fayette. In het eerste seizoen was te zien hoe hoofdpersoon Merel op de manege kwam werken als stalhulp. Merel maakt kennis met de verwende dochter des huizes Marie-Claire en haar vriendinnenclubje de Z-Girlz en leert ook stalknecht Jan kennen op wie ze stiekem verliefd wordt. Jan draagt echter een groot geheim met zich mee over het speciale paard Amika dat hij niet kan delen. Merel bouwt stiekem een band op met Amika, maar komt daardoor steeds meer in de problemen.

2 Reacties op “Ontmoet cast van Z@pp serie Amika!

  1. Ankie, momenteel versturen wij geen nieuwsbrieven via de website http://www.peuterplace.nl. Ook niet via deze blog, maar hier kun je je wel aanmelden voor RSS berichten. Kijk aan de rechterkant onder de Twittermeldingen, klik op RSS – Posts en daar kun je klikken op: abonneren op deze feed.

    Zo ontvang je een e-mailtje wanneer er nieuwe berichten zijn geplaatst. Je kunt ook op de hoogte blijven door ons te volgen via Twitter of Facebook.

  2. ik heet ankie nagelhout
    ik wil julie 2 dingen vragen ik zal zo graag willen weten als julie ook een nieuws brief hep en als julie die hep wil julie dan naar mij door willen stuuren naar
    ***** -dat is mij mail Adres.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s