Alle fans van de populaire Z@pp serie Amika opgelet! Op zaterdag 11 juli komen Merel, Olivier en Hedwig namelijk naar Nederland en jij kunt ze ontmoeten. In Utrecht, Tilburg en Eindhoven kan iedereen die dag langskomen voor een handtekening en een foto.

Cast AmikaOp Z@pp was afgelopen vrijdag de ontknoping te zien van het eerste seizoen van Amika. Vanaf woensdag 8 juli is de DVD box met daarop het hele eerste seizoen te koop. Ter promotie daarvan doet de cast op 11 juli een signeertour in Nederland. Het programma ziet er als volgt uit:

Utrecht: Free Record Shop, Roelantdreef
11.00-12.00 uur

Tilburg: Saturn, Pieter Vredeplein
13.30-14.40 uur

Eindhoven: ToysXL, Piazza
16.00-17.00 uur

Amika
In de telenovelle Amika, geproduceerd door Studio 100, zijn paarden, mysteries en ontluikende verliefdheden de sleutelwoorden. Qua populariteit nadert de serie zowel in Nederland als Vlaanderen eerdere Studio 100 successen als Het Huis Anubis en Mega Mindy. De serie Amika speelt zich af op manage De Paardenhoeve; eigendom van de steenrijke familie De la Fayette. In het eerste seizoen was te zien hoe hoofdpersoon Merel op de manege kwam werken als stalhulp. Merel maakt kennis met de verwende dochter des huizes Marie-Claire en haar vriendinnenclubje de Z-Girlz en leert ook stalknecht Jan kennen op wie ze stiekem verliefd wordt. Jan draagt echter een groot geheim met zich mee over het speciale paard Amika dat hij niet kan delen. Merel bouwt stiekem een band op met Amika, maar komt daardoor steeds meer in de problemen.