Nieuwe EO kinderserie: misdaden opgelost in ‘XMIX’


Vanaf woensdag 8 juli zendt de EO de nieuwe Nederlandse kinderserie XMIX uit. Als politieman Anton geen tijd heeft om een zaak op te lossen, helpen de helden van zijn favoriete videospelletje XMIX hem. Of er nu een paard is verdwenen, de juwelen van de barones zijn gestolen of de dochter van een jonkheer is ontvoerd; het stoere drietal Exel, Dax en Xena kruipt uit de computer om achter de dader aan te gaan. En hoewel ze super sterk, onzichtbaar en slim zijn,  begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed en dat leidt nogal eens tot grappige situaties!

Eerste aflevering – Het datingbureau
Mevrouw Blijleven ontmoet eindelijk de liefde van haar leven. Maar het plezier is van korte duur want er wordt bij haar ingebroken. XMIX denkt de inbreker gevonden te hebben en achtervolgen hem. Maar is hij wel de echte inbreker?

Tweede aflevering – Het gestolen schilderij
Uit het museum is een schilderij gestolen. XMIX komt er achter dat het schilderij door boeven naar de haven wordt gebracht. Het moet vast op een boot het land uit gesmokkeld worden. Komt XMIX op tijd?

XMIX wordt gemaakt door de makers van Ernst, Bobbie en de rest. Erik van Trommel (Ernst) heeft net als bij Ernst en Bobbie de verhalen verzonnen en Gert-Jan van den Ende (Bobbie) heeft weer de muziek gemaakt. Trend Media, het bedrijf van de twee, heeft XMIX geproduceerd. Van Trommel en van den Ende gaan gewoon door met Ernst en Bobbie. Ze hopen dat XMIX net zo populair wordt als Ernst en Bobbie.

XMIX vanaf woensdag 8 juli elke week om 13.25 uur op Z@pp op Nederland 3

2 Reacties op “Nieuwe EO kinderserie: misdaden opgelost in ‘XMIX’

  1. normaal ga ik nooit op het net om te klagen ,maar het prog xmix is ruim het slechtste programma ooit ,slechte storyline hopeloos acteerwerk ik denk dat de acteurs dankzij xmix op een uitkering zullen vallen ,men is dit beginne uitzenden hier in belgie ,ik was in shock dat men dit nog durft uitzenden ,1voordeel als xmix begint willen de kids spontaan naar buiten gaan spelen of ze spellen gezelschap spellem

  2. Ongelooflijk staaltje slecht acteerwerk, een vergelijkbaar (zeg maar gekopieerd) zijn de powerrangers

    Kan door elke omroep worden uitgezonden, behalve mijnsinziens de EO

    Niet aan te bevelen voor enig kind, behalve misschien als humor voor 10+.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s