PeuterPlace mag twee gezinnen blij maken met vier vrijkaarten voor de MegaKidzParty op 11 juli as. in Enschede! Wil je kans maken? Kijk dan hier voor meer informatie.

Op 11 juli 2009, van 14.00 – 17.00 uur, vindt in de Playa Beachclub in Enschede het grootste overdekte strandfeest van Nederland plaats, de MegaKidzParty on the Beach. Dit is een middagvullend kinderprogramma voor kinderen t/m 12 jaar met o.a. optredens van Djumbo en de One Two Trio Kindershow.

DJUMBO
De stemmen van de 3 Brabantse meiden die elkaar ontmoetten op een dansschool in Eindhoven; blijken zo goed bij elkaar te passen dat ze samen met hun producers besloten om hun kansen in de muziekwereld te wagen. Met hun debuutsingle “Hide and Seek” bewijzen de meiden van Djumbo dat ze klaar zijn om in hoog tempo de hitlijsten te bestormen. Svenja, Lotte en Lindsy weten iedereen te vinden met hun eigentijdse sound en energieke show!

De One Two Trio Kindershow
Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), Meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel)  spelen LIVE de bekende kinderliedjes, maar ook eigen nummers als ‘ik heb en snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’. Zo herkenbaar voor het jonge publiek dat deze de liedjes direct mee kunnen zingen. Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken.

Kaarten voor deze zomerse Kids Beachparty zijn te verkrijgen via Ticketpoint.nl of aan de kassa van Go Planet Events. De kosten voor een kaartje zijn €10,- (excl. reserveringskosten)

Kijk voor meer informatie op www.go-planet.nl