geheim-megamindyDe eerste speelfilm met superheldin Mega Mindy die het opneemt tegen Miss Volta

Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en pakt zij de boeven alsnog op. Geen boef is nog veilig, dus is het tijd voor wraak! ’s Werelds beste criminelen slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, staat op als hun leidster en heeft een geniaal plan. Ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens. Als Toby wordt ontvoerd en de Mega Mindy capsule verdwijnt moeten Mieke, Oma en Opa het geheim van Mega Mindy veilig zien te stellen.

In de bioscoopfilm is een rol weggelegd voor Yolanthe Cabau van Kasbergen (de vriendin van Jan Smit). Zij speelt Miss Volta. Uiteraard is de volledige cast uit de serie van de partij – Free Souffriau als Mieke / Mega Mindy, haar baas commissaris Migrain (Anton Cogen), Oma Fonkel (Nicky Langley), Opa Fonkel (Fred Van Kuijk) en Toby (Louis Talpe).  Overige gastrollen zijn er voor Tom Van Dyck en Manou Kersting als gemene boeven, en Walter Baele als computernerd.

Maak nu kans op vrijkaarten en andere leuke Mega Mindy gadgets met de prijsvraag op PeuterPlace.nl!

megamindymobiel image004