Bliksemactie: vrijkaarten Sky Pirates in Hellendoorn


Maak kans op vier vrijkaarten voor de première van Sky Pirates in Avonturenpark Hellendoorn op 4 juli as. Wees er snel bij als je kans wilt maken, want insturen kan slechts tot 1 juli.

Sky Pirates.JPGHet internationale gezelschap van de Sky Pirates is deze zomer terug in Avonturenpark Hellendoorn. Twee maanden lang, van 4 juli tot en met 6 september a.s. is het bonte gezelschap artiesten dagelijks meerdere malen te bewonderen. Spetterende actie en een spannende show vol spektakel: de piraten zijn vastbesloten om de grote schat die diep verborgen ligt uit het water op te duiken. Naast metershoge sprongen, uitgevoerd door professionele schoonspringers, houden de piraten ook van een partijtje zwaardvechten om hun vijanden een lesje te leren.

SkyPirates.JPGSky Pirates is een 30 minuten durende show boordevol spanning en avontuur voor het hele gezin. Het Sky Pirates team bestaat uit een internationaal gezelschap professionals die in verschillende takken van de sportwereld actief zijn. Samen zorgen zij tot 5 keer per dag voor een spetterende show die je niet gauw zult vergeten!

Kijk hier voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s