Waarschijnlijk ben je ze al eens tegengekomen, al surfende op het Internet: websites die ‘gepersonaliseerde boeken met je kind in de hoofdrol’ aanbieden. Doorgaans wordt dan in een bestaand prentenboekverhaal de naam van de hoofdrolspeler vervangen door de naam van je (klein)kind. Soms worden ook namen van andere familieleden toegevoegd.

Een gepersonaliseerd fotoprentenboek van Ikkeda is echter wel heel speciaal! In het boek worden echte foto’s verwerkt. Het kind beleeft samen met een favoriete knuffel, huisdier, familielid of vriendje een origineel avontuur. Alles wat nodig is, zijn twee digitale foto‘s. Één van het kind en één van zijn tegenspeler.

Er is keuze uit twee verschillende verhalen. Daarnaast is het mogelijk om voor zowel voor je kind als voor een vriendje twee identieke prentenboeken te bestellen.

Lees onze recensie van ‘Vadertje en Moedertje’ (jongensversie)