Muziek, straattheater, circus en poppentheater in de openlucht!

Noteer maar vast in de agenda. Op zaterdag 4 juli is er in Baarn voor de tweede keer Picknickfestival in de Pekingtuin. Een regelrechte aanrader voor de hele familie. Het mooie park is het decor voor een bijzonder theaterevenement. Een dag lang lekker luisteren, spelen, zingen of dansen. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis. We rekenen op een feestelijke zomerse dag. Neem dus neem vooral een kleed, een goed gevulde picknickmand en je familie en vrienden mee!

Programma zaterdag 4 juli 2009 van 11.00 – 16.00 uur

theater terraOp het openluchtpodium zijn verschillende leuke optredens te zien. Om 11.00 uur start Ageeth de Haan en haar band met een sprankelend liedjesprogramma.

Om 12.30 speelt Theater Terra het grote POPconcert met avonturen van Kikker, Kleine Ezel en Muis. Theater Terra staat al jaren aan de top van het Nederlandse jeugdtheater. Normaal gesproken spelen ze in grote zalen van schouwburgen en voor deze ene keer op het openluchtpodium in Baarn.

Om 13.30 treedt meesterverteller, mimespeler, muzikant en acteur Hakim op. Vanaf 15.00 uur is het lekker dansen en zingen met de Bende van 4.
In het park zijn de hele dag veel verschillende activiteiten. Genieten van Lejo de bijzondere poppenspeler met de knappe handen  (bekend van Sesamstraat), lekker oefenen bij Circus Kristal, kleuren, verven en broodjes bakken bij kabouter Hans, luisteren naar de verhalen van Kleine Kangoeroe door Rik Rikken, wegdromen bij melancholische tangomuziek, lachen om Clown Gringo of je STOER, LIEF of MOOI maken in het schminkatelier …

Voor meer informatie over het programma: www.stichtingmooiemomenten.nl

Een initiatief van stichting Mooie Momenten
Stichting Mooie Momenten is opgericht door Kajsa Blomberg en Lucienne Dunnewijk. Doel is om op mooie locaties, bijzondere activiteiten en evenementen te organiseren voor kinderen en volwassenen uit Baarn en omstreken.

Met dank aan de steun van onze partners
Het Picknick Festival in de Pekingtuin komt tot stand dankzij bijdragen van: Gemeente Baarn, Lions Club Baarn- Drakesteijn, Volvo Buitenweg, Gooi-en Eemlander, Villa Mollerus, Stichting Kinderopvang Baarn, Rabobank, XOI Publishers, Bouwbedrijf Tom van Garderen, De Drukkerij, Chilikids, Feel Good Tent Event, D. van der Steen Poffertjes en Restaurant Peking.

Muziek, straattheater, circus en poppentheater in de openlucht!

Noteer maar vast in de agenda. Op zaterdag 4 juli is er in Baarn voor de tweede keer Picknickfestival in de Pekingtuin. Een regelrechte aanrader voor de hele familie. Het mooie park is het decor voor een bijzonder theaterevenement. Een dag lang lekker luisteren, spelen, zingen of dansen. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis. We rekenen op een feestelijke zomerse dag. Neem dus neem vooral een kleed, een goed gevulde picknickmand en je familie en vrienden mee!

Programma

Op het openluchtpodium zijn verschillende leuke optredens te zien. Om 11.00 uur start Ageeth de Haan en haar band met een sprankelend liedjesprogramma. Om 12.30 speelt Theater Terra het grote POPconcert met avonturen van Kikker, Kleine Ezel en Muis. Theater Terra staat al jaren aan de top van het Nederlandse jeugdtheater. Normaal gesproken spelen ze in grote zalen van schouwburgen en voor deze ene keer op het openluchtpodium in Baarn. Om 13.30 treedt meesterverteller, mimespeler, muzikant en acteur Hakim op. Vanaf 15.00 uur is het lekker dansen en zingen met de Bende van 4.

In het park zijn de hele dag veel verschillende activiteiten. Genieten van Lejo de bijzondere poppenspeler met de knappe handen (bekend van Sesamstraat), lekker oefenen bij Circus Kristal, kleuren, verven en broodjes bakken bij kabouter Hans, luisteren naar de verhalen van Kleine Kangoeroe door Rik Rikken, wegdromen bij melancholische tangomuziek, lachen om Clown Gringo of je STOER, LIEF of MOOI maken in het schminkatelier …

1.1 Met dank aan de steun van onze partners

Het Picknick Festival in de Pekingtuin komt tot stand dankzij bijdragen van: Gemeente Baarn, Lions Club Baarn- Drakesteijn, Volvo Buitenweg, Gooi-en Eemlander, Villa Mollerus, Stichting Kinderopvang Baarn, Rabobank, XOI Publishers, Bouwbedrijf Tom van Garderen, De Drukkerij, Chilikids, Feel Good Tent Event, D. van der Steen Poffertjes en Restaurant Peking.

Een initiatief van stichting Mooie Momenten

Stichting Mooie Momenten is opgericht door Kajsa Blomberg en Lucienne Dunnewijk. Doel is om op mooie locaties, bijzondere activiteiten en evenementen te organiseren voor kinderen en volwassenen uit Baarn en omstreken.

Voor meer informatie over het programma: www.stichtingmooiemomenten.nl