DippieDoe viert tienjarig jubileum

Het is feest bij Familiepark DippieDoe. Dit jaar wordt DippieDoe tien jaar en dat wordt uitbundig gevierd. De festiviteiten starten met een geweldig kinderfestival op zaterdag 20 juni met optredens van bekende artiesten. Met dit kinderfestival geeft DippieDoe de aftrap voor een spetterende zomer!


HIT! wordt de nieuwste kids-sensatie van de komende zomer! HIT! is met de videoclip “Want Ik Heb Wat Ik Wou” dagelijks meerdere keren te zien op Nickelodeon en wordt gegarandeerd een enorm succes.

Jochem van Gelder kennen jullie allemaal wel als tv-presentator van o.a. de kinderquiz Quatro en het tv-programma “Praatjesmakers”. Op 20 juni komt hij naar DippieDoe met zijn Show S.O.B. (=Show Op Bestelling). In deze show bepaalt het publiek voor 100% wat er gaat gebeuren. Het publiek bedenkt de ideeën en Jochem voert uit. Alles kan en alles mag!!!

De immens populaire meidengroep KUS zullen tijdens het kinderfestival iedereen laten meeswingen op al hun grootste hits.

Onbeperkt speelplezier binnen en buiten
Natuurlijk mag je die dag ook onbeperkt binnen en buiten en buiten spelen bij DippieDoe.worden. Binnen zijn er o.a. de flitsende botsauto’s, de Moontower, de Rockin’ Tug, enzovoorts. Op het buitenspeelpark beleef je plezier in o.a. de DropZone, de achtbaan en voor de échte waaghalzen de Challenger. Vanuit de piratentoren heb je een mooi zicht over heel Aquabest.

Peuterplace verloot tien setjes van twee vrijkaarten voor het DippieDoe Kinderfestival!
Win je geen kaarten; niet getreurd! Druk dan de speciale bon uit die recht geeft op € 5,00 korting. Kijk hier voor meer informatie.