Verantwoordingsdag: bereikte resultaten voor gezinnen?


rijksoverheidOp Verantwoordingsdag, de derde woensdag in mei, biedt de minister van Financiën het Financieel Jaarverslag van het Rijk (FJR) en de departementale jaarverslagen (rijksjaarverslag) aan de Tweede Kamer aan. Op die dag legt het kabinet verantwoording af over de overheidsfinanciën. Dan wordt duidelijk of het kabinet bereikt heeft wat het gepland had en of dat is gebeurd met het budget wat daarvoor gesteld was.

Wilt u weten welke concrete resultaten het kabinet geboekt heeft voor gezinnen? Kijk dan vanaf 15 mei op www.verantwoordingsdag.nl. In het onderdeel ‘Resultaat voor u’ vindt u de genomen maatregelen die te maken hebben met kinderbijslag, kinderopvang en andere zaken waar gezinnen mee te maken hebben. Ook voor andere doelgroepen is daar informatie over de bereikte resultaten te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s