Nieuw K3 meisje direct na de tv show mee op tour door heel Nederland

k2-zoekt-k3

Dit najaar zal K3 met een gloednieuwe show door Nederland en Vlaanderen touren. In de nieuwe shows zal naast Karen en Kristel de nieuwe K3 zangeres te zien zijn die wordt gekozen via een tv-programma. Met zijn drieën zullen de meiden als vanouds een fantastisch feestje maken met de kinderen in de zaal waarbij vooral veel gezongen en gedanst gaat worden. In de shows zullen de meiden van K3 naast de bekende hits ook nieuwe nummers gaan zingen.

De nieuwe K3 shows beginnen direct nadat de tv-zoektocht naar een derde zangeres naast Karen en Kristel is afgerond. Het tv-programma ‘K2 zoekt K3’ zal einde zomer, begin najaar worden uitgezonden bij zowel SBS 6 als de Vlaamse zender VTM. Het meisje dat uiteindelijk in de grote finale wordt gekozen voor K3, zal dus direct daarna op tournee gaan.

De K3 show zal in Nederland vanaf 16 oktober t/m 20 december te zien zijn in Enschede, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Zwolle. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.

Kaarten bestellen
Kaarten voor de K3 shows zijn te bestellen via Topticketline: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en http://www.topticketline.nl of Nationale Theater Kassa:  0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en http://www.ntk.nl.

Meer informatie is te vinden op http://www.studio100.nl.