Vierde zoon voor de Bauers


BauersVandaag op vrijdag 8 mei 2009 is de vierde  zoon van Frans en Mariska Bauer geboren. Het jongetje heet Gerardus Johannes Maria en draagt de roepnaam Lucas. Om 12.29 uur is Lucas met een gewicht van 3320 gram in het Franciscus Ziekenhuis te Roosendaal geboren.

Het echtpaar, dat morgen exact 1 jaar geleden elkaar het jawoord gaf, is dolgelukkig. Ook de grote broers Christiaan, Jan en Frans Junior zijn erg blij met hun broertje. De bevalling is erg goed verlopen en moeder en zoon verkeren in goede gezondheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s