mega-mindy“Is het een vliegtuig, is het een vogel? Nee, dat is het niet. Het is Mega Mindy die je aan de hemel ziet”

Heel binnenkort is er echter een grotere kans dat het een Mega Mindy Vliegtuig is, dat we aan de hemel zien! Thomas Cook Airlines en kinderprogrammaproducent Studio 100 toveren namelijk één van de zes toestellen van de luchtvaartmaatschappij om in een echt Mega Mindy vliegtuig. Het toestel wordt op donderdag 14 mei as. feestelijk gedoopt door superheldin Mega Mindy, onder het toeziend oog van o.a. Gert Verhulst, Hans Bourlon (Studio 100) en Lode Ketele (CEO Thomas Cook Airlines).

Het beschilderde Mega Mindy-vliegtuig moet het hoogtepunt vormen van de samenwerking tussen beide bedrijven in het kader van de Thomas Cook Jonior Clubs op diverse reisbestemmingen waarbij Studio 100 de kinderanimatie verzorgd in hotels rond het Middellandse Zeegebied. De beschildering is van tijdelijke aard is, alleen voor de zomerperiode.