Op zaterdag 13 juni a.s. vindt op Sprookjescamping de Vechtstreek een speciale Sprookjesdag plaats. Met de campinggasten en kinderen uit de buurt wordt een recordpoging gedaan om het grootste sprookje te schrijven. De bedoeling is dat elk kind een voorgaande zin, geschreven door een ander, aanvult met een eigen zin. Iedereen zal zo bijdragen aan het sprookje, dat natuurlijk verrassende wendingen zal kennen!

OPROEP

PeuterPlace.nl is gevraagd al haar bezoekers en hyvers op te roepen om mee te helpen bij het schrijven van het grootste sprookje. De leukste inzending wordt beloond met een sprookjespakket, waarin o.a. een DVD van Hannah de Heldhaftige zit.

Doe je mee?

Hyvesleden kunnen op het daarvoor bestemde forumbericht reageren en meedoen. Sitebezoekers kunnen een berichtje sturen, met antwoord op de volgende vraag: welke zin mag absoluut niet ontbreken in een goed sprookje?
(de zin wordt in het sprookje verwerkt!)

Stuur je e-mail, voorzien van naam en adres, naar prijsvraag@mediatornado.nl.
Insturen kan tot 1 juni as.

Lees meer over de activiteiten van de sprookjesdag…

PRIJSVRAAG Hannah de Heldhaftige

Eén van de personages die een belangrijke rol speelt op de camping is Hannah de Heldhaftige. Hannah is een heel dapper meisje. Op de Sprookjesdag zal de ‘Hannah de Heldhaftige bokaal’ worden uitgereikt aan de meest heldhaftige persoon. Heb jewel eens een heldendaad verricht of ken je iemand die dat heeft gedaan? Stuur dan je verhaal op naar prijsvraag@mediatornado.nl. Degene die de meest heldhaftige daad heeft verricht, ontvangt op 13 juni de Hannah de Heldhaftige bokaal en wint een gratis verblijf op Sprookjescamping de Vechtstreek.