baby_te_huurBeste vaders, moeders en verzorgers,

Binnenkort beginnen de opnames van alweer het derde seizoen van het programma Baby te Huur van BNN. In deze serie krijgen vier jonge stellen de kans om onder professionele begeleiding te oefenen voor het echte leven, MET kinderen. Komen hun toekomstdromen uit, of is de realiteit toch minder rooskleurig?

Op dit moment zijn we nog op zoek naar:
– baby’s van maximaal 10 maanden oud
– peuters/kleuters van maximaal 4,5 jaar oud

We hopen dat jullie, als (jonge) ouders/verzorgers, willen meewerken aan het programma, omdat de ervaring voor onze deelnemers erg waardevol is.

De kinderen zullen twee nachtjes bij de jonge koppels logeren, waarbij er 24 uur per dag een pedagoog aanwezig is om de veiligheid van de kleintjes te waarborgen. Ook kunt u zelf in de buurt van de kleintjes verblijven. Het welzijn van de kinderen staat bij ons voorop!

Heeft u interesse in dit project? Mail dan nu een foto en een beschrijving van uw baby of peuter naar: babytehuur@endemol.nl

Tot ziens bij Baby te Huur!