Baby Te Huur – Oproep


baby_te_huurBeste vaders, moeders en verzorgers,

Binnenkort beginnen de opnames van alweer het derde seizoen van het programma Baby te Huur van BNN. In deze serie krijgen vier jonge stellen de kans om onder professionele begeleiding te oefenen voor het echte leven, MET kinderen. Komen hun toekomstdromen uit, of is de realiteit toch minder rooskleurig?

Op dit moment zijn we nog op zoek naar:
– baby’s van maximaal 10 maanden oud
– peuters/kleuters van maximaal 4,5 jaar oud

We hopen dat jullie, als (jonge) ouders/verzorgers, willen meewerken aan het programma, omdat de ervaring voor onze deelnemers erg waardevol is.

De kinderen zullen twee nachtjes bij de jonge koppels logeren, waarbij er 24 uur per dag een pedagoog aanwezig is om de veiligheid van de kleintjes te waarborgen. Ook kunt u zelf in de buurt van de kleintjes verblijven. Het welzijn van de kinderen staat bij ons voorop!

Heeft u interesse in dit project? Mail dan nu een foto en een beschrijving van uw baby of peuter naar: babytehuur@endemol.nl

Tot ziens bij Baby te Huur!

Een Reactie op “Baby Te Huur – Oproep

  1. het spijt me maar ik vind dit te erg voor woorden. te zot voor woorden dat je kind hier aan zou uitlenen alsof het een project is, walgelijk gewoon. erg amerikaans. ik ben fan van BNN maar dit gaat te ver.lijkt mij onmogelijk dat dit gezond is voor kleine kindjes op welke manier dan ook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s