Op 10 mei, Moederdag, zet Plan Nederland moeders in het zonnetje. Op 6 locaties door het hele land zal er vanaf 11.30 uur tot 15.00 uur gepicknickt worden in het kader van de Plan-campagne ‘Because I am a Girl’.

Tijdens de picknick kun je genieten van veel muziek, optredens, theater en workshops. Je kunt je eigen roze picknickkleed aanschaffen waarmee je de meisjesprojecten van Plan Nederland steunt. Het uitgebreide programma vindt je hieronder. Het is een American picknick dus neem je eigen picknickmand mee!


Waar worden de picknicks gehouden?
Op zondag 10 mei a.s. van 11.30 tot 15.00 uur wordt op de volgende locaties een ‘Because I am a Girl’-picknick georganiseerd.

Amsterdam
In en rond het Openlucht theater van het Amsterdamse Bos. De routes naar het Openluchttheater zijn vanaf de ingang Amsterdamse Bos aangegeven. Met Internationaal straattheater Via del Mundo, silent disco, gedichtenwedstrijd, diverse workshops, oud-Hollandse spellen voor het gehele gezin en nog veel meer.

Assen
Kinderboerderij ‘De Hofstede’, Bosrand 1, 9401 SL Assen. In het Asserbos.
Met dans, muziek, wensballonnen oplaten, kindervrijmarkt, sportbus gemeente, ballonprijsprikken en nog veel meer.

Nijmegen
Plein ’44, in het centrum van de stad Nijmegen. Met Muziek, Dans en nog veel meer.

Oosterhout
Basisschool Paulo Freire, Sperwerstraat 51, 4901 AW, Oosterhout. Met mega grote stoelendans, zeskamp, kleurplatenwedstrijd voor de leerlingen van de Paulo Freire en andere activiteiten zoals kraampjes, schminken, workshops.

Utrecht
Locatie en activiteiten worden binnenkort bekend gemaakt. Kijk op: www.plannederland.nl