Meneer Aart dreigt te stoppen met Sesamstraat


Aart Staartjes stopt bij Sesamstraat als dat programma niet terug gaat naar het vertrouwde uitzendtijdstip van half zeven. Dat heeft hij gezegd in het 3FM-programma De Coen en Sander Show.Staartjes: “Ik hoop dat dit een dwangmiddel is,  maar misschien denken er allerlei bestuurders,  nou dat staat mooi opgeruimd”.

Staartjes heeft binnenkort nog enkele gesprekken met de omroepbazen van de Nederlandse Publieke Omroep over het uitzendtijdstip van Sesamstraat. Staartjes en de andere acteurs en personages, onder anderen Bert en Ernie, protesteren al enige tijd tegen het schuiven met de tijdstippen waarop Sesamstraat wordt uitgezonden.

Sinds tien weken is dat 17.00 uur. Sesamstraat moest plaatsmaken voor Dichtbij Nederland, dat eveneens van de NPS is. Inmiddels is dat programma gestopt en gaat Sesamstraat weer naar 17.30 uur. Lees verder op nos.nl.

Ga naar  www.sesamstraatnaarhalfzeven.nl om de actie te steunen.

Eerder uitgezonden bij DWDD:

Een Reactie op “Meneer Aart dreigt te stoppen met Sesamstraat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s