De kleine maanbeer vanaf 23 april in de bioscoopOnrust en verwarring in het bos! De maan is uit de hemel gevallen! Het is pikkedonker en Das, Kikker, Eend en Lieveheersbeest struikelen in het rond. De maan moet snel terug in de hemel, maar hoe krijgen zij hem weer naar boven? Om alles nog ingewikkelder te maken, is de maan in slaap gedut en niets krijgt hem wakker. Zonnevogel kan de dieren vast helpen, maar waar is hun kleine vriend? Kleine Maanbeer en zijn vrienden zijn vastberaden om Zonnevogel te vinden. Dapper gaan zij op pad…

Een film van Thomas Bodenstein & Mike Maurus. (regie)

www.mondbaer-derfilm.de


Nederlands stemmencast:

Tim Koper, Lucas Dietens, Rob Pelzer, Wim van Rooij, Melise de Winter, David Cantens, Jeanine Geerts, Door van Boeckel, Louis van Beek, Timo Bakker, Jannemien Cnossen, Nico van der Knaap en Wiebe Pier Cnossen.

Voorafgaand aan de première van ‘De kleine maanbeer’ komt er een leuke weggeefactie op PeuterPlace.nl!

Trailer (Engelstalige versie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s