PeuterPlace.nl mag tien kinderen blij maken met de nieuwste DVD van Shaun het schaap: Abracadabra!

Shaun is een heel bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde. Hij bezit de intelligentie, de creativiteit en het gedrag van een mens. Hij is de leider, maar zijn enthousiasme en onervarenheid zorgen ervoor dat hij regelmatig in de problemen komt. Gelukkig weet hij aan het eind van elke aflevering alles weer op te lossen. De avonturen spelen zich af in een beestenboel waarin komische gebeurtenissen centraal staan.

We kennen Shaun allemaal als het schaap uit Wallace & Gromit, hierin was hij zo populair dat Aardman besloot om hem een eigen serie te geven. Vanaf de introductie in de UK is de serie een enorm succes. Inmiddels is Shaun over de hele wereld te zien op tv.

Op deze nieuwe DVD staan 8 grappige afleveringen, waarin onder andere te zien is hoe Shaun leert goochelen en hoe hij samen met zijn vrienden ‘de boom’ redt

Kijk hier voor meer informatie over de prijsvraag!