Een leuke potjestraining met Zapf Creation!

Voor het eerst op het potje gaan is een grote stap in het leven, zowel voor kinderen als ouders. Met de nieuwe BABY born® en BABY born® BOY met magisch potje van Zapf Creation kunnen poppenmama’s de ‘potjestraining’ op speelse wijze uitproberen.

BABY born® is beweeglijk, kan drinken, eten, luiers vullen, huilen met echte tranen, in bad gaan, en dit allemaal zonder batterijen. Ook op het potje* gaan is een vaardigheid die ze onder de knie moet krijgen.

Wanneer men BABY born® of haar broertje op het magische potje zet, weerklinkt een aanmoedigend melodietje en knippert een lichtje. Nadat de baby zijn behoefte heeft gedaan, kan de poppenmoeder op de knop met de kroon drukken zodat men het geluid van een doorspoelend toilet hoort. Videofragment.

PeuterPlace.nl mag twee kinderen blij maken met een BABY born® Girl of BABY born® Boy. Lees hier hoe je kans maakt!