AutoRai 2009 van woensdag 1 april – zaterdag 11 april

disney-autorai
Voor jong en oud komen op de AutoRai 2009 de leukste Disney-films tot leven in het Disney Paviljoen, een samenwerkingsverband tussen Walt Disney Studios Home Entertainment, Verkeerspark Assen en Sanoma Uitgevers.
Met als inspiratiebron de onvergetelijke films Pinocchio, High School Musical 3 en Bolt, die men thuis op Blu-ray en DVD kan bewonderen.

Neem een kijkje in de werkplaats van houtsnijder Gepetto, kruip in het hondenhok van Bolt dé TV-held met superkrachten, haal je Duckstad rijbewijs na een geslaagde rit in een trapwagen, ga op de foto met Donald’s Duckatti, waan je bij de photo wall een van de sterren van High School Musical 3, speel basketbal op het HSM3-veldje
en rust tenslotte uit in de HSM3-schoolsetting waar je de trailers van de nieuwste Disney films kan bewonderen, en nog veel meer.

Kinderen beginnen vroeg met hun passie voor auto’s. Dan kunnen ze maar beter hun eigen Duckstad rijbewijs halen op de AutoRAI! Een echt kinder parcours wordt opgebouwd samen met Veilig Verkeer Nederland/Verkeerspark Assen en Disney. Kinderen kunnen ook films kijken, er is een leestafel (kleuren, strips maken etc.). Kortom: ook vertier voor jonge bezoekers! Dit paviljoen is te vinden in de wereld van de Family & Travel (hal 10).

Autorai 2009 van woensdag 1 – zaterdag 10 april as.

Openingstijden:  doordeweekse dagen van 11.00-20.00 uur, weekend van 10.00-18.00 uur en op 9 en 10 april avondopenstelling tot 22.00 uur.

Entree: tot en met 14 jaar gratis. Online ticketverkoop met € 2,50 korting.