Madagascar 2 nu op DVD en Blu-ray


Nieuwste DreamWorks film is de populairste animatiefilm van 2008  vanaf 9 april 2009 op 1, 2 Disc DVD en op Blu-ray in Nederlandse en originele versie.

De wervelende stemmencast met hun hilarische karakters, de aanstekelijke muziek en lachwekkende situaties maakten van Madagascar 2 dé bioscoophit van 2008. In slechts negen weken tijd behaalde de nieuwste animatiefilm van DreamWorks een Benelux box-office van ruim 10 miljoen Euro en is daarmee de best bezochte animatiefilm van 2008.
In Madagascar 2 ontdekken onze dierenvrienden hun roots in de Afrikaanse savanne. Voor de eerste keer in hun leven komen de dierentuinhelden oog in oog te staan met hun wilde verwanten. Ondanks romantische rivaliteit en gemene jagers lijkt Afrika de perfecte plaats. Maar is het fijner dan hun thuis in Central Park?

In Madagascar 2 brengt de stemmencast bestaande uit onder andere Ben Stiller, Chris Rock, en David Schwimmer de dierenvrienden van het eerste deel weer tot leven. Voor de Nederlandse versie bestaat de stemmencast ondermeer uit Hans Somers, Rogier Komproe, Laura Vlasblom, Fred Butter, John Jones, Ivo Niehe, Nelly Frijda, Patrick en Rosanna Kluivert.

Lees hier verder of druk enkele van de leuke knutsels en andere activiteiten uit zoals schminken,
feesthoedjes, maksers en meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s