KRO Kindertijd bestaat 10 jaar! Vier je dat mee in Ouwehands Dierenpark? Op zondag 22 maart kun je met korting naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen en daarnaast ook nog gratis naar het KRO Kindertijdfeest
 
nijntje
  Wat kun je allemaal doen?

Ontmoet nijntje, kijk naar ‘Kikkerdril achter de schermen’ en ontmoet de hoofdrolspelertjes van deze nieuwe kleuterfilm. Speel met KRO-presentator Paul Rabbering de quiz Baasjes (bekend van Z@ppelin op Nederland 3), zoek je KRO Kindertijdhelden tussen de wilde dieren of kom genieten van het liedjesprogramma van Ageeth de Haan. KRO Kindertijd maakt opnames van het feest, dus misschien zie je jezelf vanaf 6 april wel terug op tv!

 
 
De Zandtovenaar
  En de Zandtovenaar is er ook!

Treed binnen in de magische wereld van de Zandtovenaar. Hij maakt allerlei levensechte dieren of vormen. De Zandtovenaar is bij KRO Kindertijd te zien op tv, maar op 22 maart kun je hem in het echt bewonderen!! Op de site van de Zandtovenaar zie je hoe hij tovert met zand. Ook kun je kijken naar een spectaculaire zeeleeuwenshow van Paul Rabbering en de trainers.

 
 
Ouwehands Dierenpark
 

Met korting naar Ouwehands Dierenpark

Naast de leuke activiteiten op het Kindertijdfeest is er natuurlijk altijd meer dan genoeg te doen in Ouwehands Dierenpark. Ontmoet de pasgeboren ijsbeertweeling, klim op de grootste speelolifant ter wereld en hang de beest uit in RavotAapia, de grootste overdekte speeljungle van Europa. Op de site van Ouwehands vind je meer informatie over het park en wat er te doen is.

 
 
Kikker
 

KRO Kindertijd deelt Kikkerpakket uit

Bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeautjes! Als jij op ons feestje komt krijg jij gratis een leuk Zonnatura Kikkerpakket. Je kent Kikker en zijn vriendjes van KRO Kindertijd. Met de Kikker-zegels op de Zonnatura-producten kun je nu sparen voor één van de zes leuke Kikker-prentenboekjes. Kijk hier voor meer informatie over het Kikkerpakket en de spaaractie. 

 
 
Logo
 

Informatie voor papa en mama

Ouwehands Dierenpark is zondag 22 maart geopend tussen 9.00 en 18.00 uur. Het KRO Kindertijd-feest is gratis toegankelijk voor KRO-leden. Kosten park: kinderen betalen 10 euro (in plaats van 15,50 euro), volwassenen betalen 12,50 euro (in plaats van 18,50 euro). Vooraf aanmelden is niet nodig, kom gewoon naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen en meld je bij de speciale KRO-balie.

 
 
Yrsa
 
Win gratis toegang naar Ouwehands Dierenpark

Gratis naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen én het KRO Kindertijd Feest? Doe dan mee met de prijsvraag op de site van KRO Kindertijd. Weet jij hoeveel broertjes en zusjes Yrsa heeft uit de kleuterserie ‘Oh, Yrsa’ en zie je de vijf verschillen tussen de twee Yrsa-plaatjes? Dan mag je misschien wel met het hele gezin gratis naar Ouwehands Dierenpark op 22 maart!