Roary de Racewagen – Hij is de nummer één ster!
Jonge kijkertjes genieten iedere werkdag van Roary de Racewagen als hij over het TV scherm bij Nick Jr. scheurt. De serie scoort bijzonder goed en is dagelijks te zien vanaf omstreeks 6:20 uur.  Van de makers van de immens succesvolle franchise ‘Bob de Bouwer’ komt nu ‘Roary de Racewagen’. De TV-serie is iedere werkdag te zien op Nick Jr. en vanaf 2 april zijn de avonturen van het rode racewagentje ‘Roary de Racewagen’ ook verkrijgbaar op DVD.

 

Maak kennis met Roary
Roary is een knalrode eenpersoons racewagen en is de absolute nummer 1! Roary steekt altijd de helpende hand uit, is innemend en heeft een mateloze energie die iedereen opvrolijkt. Samen met zijn autovriendjes woont Roary op het circuit Zilvervoort. Marsha organiseert de wedstrijden, Meneer Caburator is de eigenaar van het circuit en Grote Chris is monteur in de pitstraat en dol op karaoke. Zoals alle jongens van zijn leeftijd, moet Roary nog veel leren en brengt hij zichzelf onbedoeld in moeilijkheden. Kinderen beleven steeds weer nieuwe avonturen met vertederende, vrolijke Roary.

Kinderen zijn dol op Roary de Racewagen
Roary de Racewagen is ontwikkeld voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Iedere aflevering duurt ca. 15 minuten en biedt een sterke verhaallijn, fantastische liedjes en humor. Kinderen gaan graag met Roary op pad en leren gaandeweg samen de juiste keuzes te maken. Waarden die centraal staan zijn: positief zijn, anderen helpen, veilig rijden, aan het milieu denken, ideeën delen en communiceren, problemen oplossen, creatief zijn, veel bewegen en gezond leven.

Het idee voor Roary de Racewagen ontstond toen David Jenkins (die op het racecircuit van Brands Hatch werkte) met zijn 18 maanden oude zoontje Tom op TV naar de Grand Prix keek. In samenwerking met Chapman Entertainment, de makers van ondermeer Bob de Bouwer en Fifi en haar Bloemenvriendjes, is Roary tot leven gekomen door een revolutionaire mix van CGI en stop frame animatie technieken.

Totale speelduur: meer dan 1,5 uur; 8 afleveringen.
Consumentenprijs: € 11,99
Direct bestellen bij Bol.com