Nog niet oud genoeg voor school, maar wel al leergierig en helemaal into spelen? VTech geeft kinderen een speelse voorbereiding met Pre-school speelgoed. Leuk en doordacht, want elk speeltje geeft kinderen naast een hoop plezier ook bepaalde basisvaardigheden. Van activiteitenplanning tot aan het leren van alfabet en tijd. Ongemerkt en zorgeloos opgroeien. VTech omdat elk kind een voorsprong verdient.

Huisdier, leraar en digitale klok in één is de Tik Tok Leer Klok. Uitgerust met een digitale én een analoge klok wordt klokkijken dubbel zo leuk. Het digitale huisdiertje Puk moet op gezette tijden worden verzorgd en gevoed. Alsof het een echt huisdier is. Kijken, denken en plannen dus. Vrolijke geluidjes en melodietjes belonen de kids en dagen hen uit. Alles leuk, luchtig en speels.

Interactief speelgoed anno 2009 biedt verschillende spellen en speelfuncties. Zo blijft de kleine langer geboeid en biedt het speelgoed nieuwe uitdagingen bij het opgroeien. Spelen is leren en niemand die dit beter begrijpt dan VTech. Of het nu draait om kinderspeelgoed met gezellige deuntjes en vrolijke kleurtjes, peutercomputers of heuse leercomputers; ‘fun’ is het sleutelwoord.

 Advies verkoopprijs: Tik Tok Leer Klok € 19,95,
Verkoop- en productinfo: VTech Electronics Europe B.V., 
Tel: +31 (0) 49.545.91.10 of kijk op www.vtechnl.com

Maak nu kans op een gratis VTech Tik Tok Leer Klok! PeuterPlace.nl geeft drie exemplaren weg voor de leukste inzendingen. Kijk hier voor meer informatie!