peuterplace-hyve1PeuterPlace.nl heeft bij wijze van experiment een hyve geopend ter vervanging van het voormalige succesvolle forum, dat is gesloten vanwege spamoverlast bij de registraties.

Leden van de hyve kunnen hier naar believen berichten en polls plaatsen, foto’s en video’s vertonen, en bloggen en chatten.

PeuterPlace.nl hoopt hiermee, naar gelang de behoefte, extra interactiviteit te bieden aan haar bezoekers. Ouders, leidsters en leerkrachten kunnen hier hun ervaringen, tips of adviezen uitwisselen. Leden kunnen ook hun vrienden uitnodigen om lid te worden van de hyve. De inhoud zal dus voornamelijk door door de leden zélf worden bepaald.

De peuterplace.hyves.nl is nog maar enkele dagen geopend. Er is dus dringend behoefte aan ervaren en/of actieve hyvemama´s, -papa´s, -oma’s en -opa´s, leidsters en leerkrachten die gezellig gaan zoemen in deze bijenkorf !

Om enige privacy te waarborgen, is de hyve alleen leesbaar voor leden. Iedereen mag echter lid worden, toestemming van de beheerder is niet nodig.

Meld je gratis aan en nodig je vrienden uit!