Nieuwe SpongeBob Nintentdo DS Game ‘De Chef Kok is vanaf morgen verkrijgbaar!

Kun je geen genoeg krijgen van SpongeBob en zijn vrienden? Dan hebben we goed nieuws: vanaf morgen ligt de nieuwste Nintendo DS Game van SpongeBob ‘De Chef Kok’ in de winkel (THQ). Help SpongeBob de kookwedstrijd voor het strandfeest te winnen! Speel als SpongeBob en help hem met het koken van  meer dan 100 recepten, beheer het Krokante Krab-restaurant en train je personeel, bestaande uit de maffe neefjes van Plankton.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
EAN: 4005209117876, Prijs: € 29,99
Direct bestellen bij Bol.com

Het Jaar van de Spons
In 2009 bestaat Spongebob Squarepants maar liefst 10 jaar. Dit wordt dan ook een druk jaar voor onze absorberende vriend. Komend paasweekend is SpongeBob aanwezig bij de Utrecht Running Experience en de Jaarbeurs Utrecht marathon, om vooral de jonge lopers aan te moedigen. Op 15 april wordt de eerste SpongeBob tulp gedoopt in Keukenhof en op 18 april wordt er een speciale aflevering van Spongebob uitgezonden, getiteld De grote golf. Ook op de website worden leuke SpongeBob prijsvragen georganiseerd. Houd voor meer informatie www.nickelodeon.nl goed in de gaten!