vader-detectiveVanaf 8 april is in heel Nederland in de bioscoop MIJN VADER IS EEN DETECTIVE! – Het Geheimzinnige Forteiland te zien, een avontuurlijke jeugd / familiefilm naar een scenario van Zebi Damen en geregisseerd door Will Wissink.    
 
Cees Geel, Tygo Gernandt, Camilla Siegertsz en de jonge kinderen Tjeerd Melchers, Jasmin Pasteuning en Rick Mackenbach spelen de hoofdrollen.  Daarnaast schitteren  Beau van Erven Dorens, Ellen ten Damme, Bas Muijs, Rebecca Loos, Peer Mascini en Mike Libanon in kleinere rollen. 
 

 
In de film beleven drie 13 jarige kinderen – Sam (Tjeerd Melchers), Sterre (Jasmin Pasteuning) en Ortwin (Rick Mackenbach) – de spannendste avonturen.
Detective Max (Cees Geel) is helaas niet zo talentvol als hij zelf denkt. Gelukkig is zijn zoon Sam een betere speurder. Samen met zijn buurmeisje Sterre helpt hij zijn pa bij een zoektocht naar een zeldzame, gestolen papegaai. Maar dan wordt Max ontvoerd. Ze belanden op een geheimzinnig forteiland met een duister mysterie…
Neem nu alvast een kijkje op de website: www.mijnvaderiseendetective.nl 

vader-detective2