gangsterboysHalf mei starten de opnames voor GANGSTER BOYS, de allereerste Turks-Nederlandse speelfilm. Op dit moment is de casting in volle gang. “We zijn nog op zoek naar twee Turkse hoofdrolspelers” laat producent Talent United weten.

GANGSTERBOYS, geschreven door Orhan Sahin, is een comedy over twee sympathieke jonge Nederlands-Turkse gangsters-in-spe, die het gangsterdom idealiseren.

Zij willen niets liever dan een stoere gangster worden, met respect, geld en liefde.

Als ze hun eerste grote opdracht verknallen, krijgen ze genadeloos met echte gangsters te maken en komen ze voor de keus: Wel echte gangsters worden zoals in THE GODFATHER of niet en kiezen voor de liefde en een muziekcarrière?

Regisseur Paul Ruven is hard op zoek naar Turkse acteurs voor de twee hoofdrollen: Gangsterboy MAHMUT (een jongen tussen de 18 en 28 jaar) en zijn geliefde SERPIL (een dame tussen de 17 en 27 jaar).

De regie van GANGSTERBOYS is in handen van Paul Ruven, die eerder met FILMPJE! een miljoen bezoekers trok. Producent René Huybrechtse, produceerde eerder films als SHOUF SHOUF HABIBI en DE DOMINEE.

Independent Films brengt de film voorjaar 2010 uit in de bioscoop.