Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games brengen samen met de LEGO Groep LEGO® Battles voor Nintendo DS™ uit, een videogame gebaseerd op klassieke speelscenario’s in de evergreen thema’s van LEGO Castle, LEGO Pirates en LEGO Space. LEGO® Battles, geproduceerd door TT Games, ontwikkeld door Hellbent Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, bundelt de drie LEGO thema’s tot een unieke uitbreiding van de LEGO build-and-play ervaring en blijft trouw aan de bouwmogelijkheden en humor die de basis van de LEGO videogames vormt. De game staat deze zomer gepland voor release in Nederland. 

LEGO® Battles biedt een nieuwe “build and battle” LEGO gameplay. VLEGO Battles.jpgia zes duidelijke verhaallijnen bouwen spelers hun eigen LEGO basis en strijden teams in meer dan 70 verschillende levels, mixen en matchen zij eenheden tot een uniek en persoonlijk LEGO squad. De unieke LEGO battles teams zien piratenzwaardvechters zij aan zij vechten tegen tovenaars en aliens; draken vechten tegen ninjas; en piratenschepen beschieten ruimteschepen en ridders! Spelers kunnen ook vrienden op het strijdtoneel uitdagen in de multiplayer modus via de wireless DS multi-card play. 

“LEGO® Battles biedt spelers een humorvolle gameplay boordevol actie die LEGO games geweldig maken, tezamen met de extra bonus van de multiplayer gevechten op DS,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing. “We zijn zeer verheugd een nieuwe LEGO videogame ervaring uit te brengen voor fans en jonge gamers en zien er naar uit om verder te bouwen aan de geliefde speelgoedlijn.”