Om consumenten meer wegwijs te maken in het enorme overzicht aan Baby & Kids Websites worden voor de tweede maal op de Negenmaandenbeurs de Baby & Kids Website Awards uitgereikt aan de beste infosite en webshop.

De verkiezing wordt georganiseerd door Babyplaats in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. De afgelopen maand hebben meer dan 1200 mensen op deze website hun favoriet aangemeld. Dit heeft geresulteerd in een overweldigend aantal deelnemers. Een deskundige jury heeft uit deze deelnemers een definitieve shortlist samengesteld van websites in beide categorieen.

Wij vernamen het heugelijke nieuws dat PeuterPlace.nl behoort tot de genomineerde infosites.

Tot en met 15 februari kunt u op PeuterPlace.nl stemmen bij de genomineerde infosites. De stemmen tellen voor 50% mee in het eindresultaat, naast een inhoudelijke rapportage van de vakjury. De uiteindelijke winnaars van de Baby & Kids Awards worden op 19 februari 2009 bekend gemaakt op de NegenmaandenBeurs.

Wij hopen uiteraard dat wij mogen rekenen op uw stem!

Stemmen op genomineerde infosites kan hier.